Printervenlig version

Undervisningsplan

Kender du også til, at børnene har hørt historien om det forsvundne får fem søndage i træk? Eller at de efterhånden kan historien om David og Goliat uden ad?

Det kan du undgå med en undervisningsplan. I vores 2-års undervisningsplan tager vi udgangspunkt i at komme igennem højdepunkterne i Bibelen på to år med stor variation i de nøglesætninger, der bruges hver uge. Du kan enten selv vælge at undervise de forskellige bibelhistorier eller bruge tv-udsendelserne GPS, som ligger på www.gps-tv.dk.

Ønsker du et program for dagen med forslag til lege, illustrerede bibelvers og quiz, kan du købe eller gratis downloade en undervisningsvejledning til alle afsnit af GPS.

Vælger du selv at undervise bibelhistorierne, er det en god ide at have noget visuelt at vise børnene. I vores webshop kan du købe teksthæfter og ringbind/PowerPoints med store billeder til alle Bibelens historier.

I planen er der cirka en gang om måneden et specielt program til et børneevent. Dette program kan med fordel bruges til en familiegudstjeneste eller hvis man ønsker at invitere nye børn med. Forslag til børneevents lægges løbende her på vores hjemmeside.

Download vores 2-års undervisningsplan (pdf)