Printervenlig version

Økonomisk støtte

Vi ønsker, at så mange børn som muligt får mulighed for at høre om Gud. For at ønsket skal blive til virkelighed, er vi afhængige af økonomisk støtte fra kirker og privatpersoner, da vores økonomiske grundlag primært er baseret på gaver. 

Sådan bliver pengene brugt

De gaver, vi modtager, bliver både brugt i det direkte arbejde med at lave f.eks. events for børn og med hjælp til opstart af børneklubber. De bliver også brugt til at lønne vores ansatte medarbejdere.

Du kan se, hvordan brugen af de penge, vi modtager, fordeler sig i vores seneste underskrevne årsregnskab (PDF).

Sådan kan du støtte

Hvis du har lyst til at støtte os økonomisk, kan du gøre det med en engangsgave eller med et fast beløb hver måned. Du kan vælge at støtte den enkelte medarbejder, det administrative arbejde eller Børn & Tro generelt. Vi sætter stor pris på alle gaver og alle beløb.

Det sparer os for mange administrative udgifter, hvis du vælger at sende din støtte via Betalingsservice, som du kan tilmelde dig her

Vil du hellere bruge netbank, bank, MobilePay eller posthus, kan du indbetale gaven på: 

Kontooplysninger: Reg.nr.: 9570 Kontonr.: 0009031138

Bankgiro: +73 +88819128

MobilePay: 505536 

Husk at angive, hvad gaven er til.

Fradrag

Alle pengegaver til Børn & Tro er er fradragsberettigede, og du kan derfor også vælge, om du ønsker fradrag og i så fald, hvilken slags fradrag, du ønsker. Læs mere om reglerne for fradrag.

Husk at give os dit cpr-nummer, hvis du ønsker fradrag for din gave.