Printervenlig version

Modulkurser

Drømmer du om at blive endnu bedre til at undervise børn?
Så er modulkursus lige noget for dig!

"Jeg er gennem kurset både blevet fornyet i min passion for vores børn og deres åndelige trivsel og blevet en bedre formidler af, hvem Gud er og hvad, han ønsker at være for os i dag!"

                    Anette Vejter Bovim, medarbejder i børnekirken i København Vineyard

Skræddersyede moduler
Børn & Tros modulkurser er skræddersyet til at udruste børnemedarbejdere i teori og praksis. Modulerne kan sammensættes efter behov og kan tages uafhængigt af hinanden og i vilkårlig rækkefølge.

På hvert modul indlæres færdigheder gennem en blanding af teori og praksis, og der vil samtidig være fokus på bibelske principper for børn, tro og indlæring.

Niveauer
Modulerne er inddelt i to niveauer. Et basisniveau, som danner et solidt fundament og et udvidet niveau, som primært er rettet mod børnemedarbejdere, som allerede har en del erfaring.

Sådan afholdes moduler
Et modul afholdes typisk over to hverdagsaftener eller på en lørdag i dagtimerne.
Vi afholder modulerne rundt omkring i landet, både hvor vi selv er arrangører og i samarbejde med lokale kirker. En kirke kan således booke et eller flere moduler til afholdelse i egne lokaler. 

"Modulkurserne fra Børn & Tro tilbyder yderst relevant medarbejdertræning. Kurserne giver konkret viden, værktøjer, og praktisk erfaring i en komprimeret tidsramme. Kursisterne lærer på kort tid at levere målrettet undervisning i en høj standard. De lærer simpelthen at lave en gudstjeneste i børnehøjde!"

                                 Amy Hill, Leder af KATSJ (Kirken i Kulturcenterets børnearbejde)   

Se hvor og hvornår, vi afholder modulkurser i vores kalender eller tilmeld dig.

Download modulkursusbrochure (pdf)